Kerstkaartenactie

Met trots kunnen wij mededelen dat wij een fantastische samenwerking zijn aangegaan met kidsclub Voltreffer voor een geweldige actie! Alle kinderen (4-12 jaar) uit het Venenlaankwartier zijn van harte welkom! Aanstaande zaterdag (28-11) zijn alle kinderen tussen de 4-12 jaar uit het Venenlaankwartier welkom in Praethuys ’t Slot om kerstkaarten te maken voor eenzame, alleenstaande en oudere mensen uit de wijk. Om hen een hart onder de riem te steken, vanwege de lange Coronaperiode en om een lichtpuntje te bieden in de donkere dagen die weer zijn begonnen. Kinderen zijn welkom van 10:30 – 12:15 uur om onder begeleiding van vrijwilligers van Praethuys ’t Slot en Kidsclub Voltreffer voorgedrukte kerstkaarten in te kleuren en uitbundig te versieren. Vrijwilligers van Praethuys ’t Slot schrijven een persoonlijke boodschap en zorgen voor bezorging in de buurt.


Onze speciale dank gaat uit naar MiekinVorm, House of Products en Deen supermarkten voor het beschikbaar stellen van de materialen. De kerstkaartenactie is een initiatief van Praethuys ’t Slot, de allereerste buurtkamer van Hoorn. Kijk ook eens op www.praethuyshoorn.nl. Natuurlijk worden alle Coronarichtlijnen in acht gehouden tijdens de activiteit en vragen wij de ouders op afstand te blijven.

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!