Gelukkig nieuwjaar

Voor veel mensen is 2020 een jaar geworden van angst, rouw en verdriet. Het jaar van afstand, maar dichterbij dan ooit tevoren.

De toespraak van Mark Rutte van afgelopen maart maakte op ons allemaal veel indruk. De mededeling dat het land op slot ging, kwam bij vele hard aan. Het Coronavirus had in Nederland ook zijn plek veroverd en raakte steeds meer Nederlanders. Een ongekende situatie, maar noodzakelijk. De angst was voelbaar en de straten waren leeg. De supermarkten werden leeggeplunderd en de Nederlandse straten waren nog nooit zo stil. Maar trots op al het ziekenhuispersoneel die ongekend werk heeft verzet. Het is een bijzonder (slecht) jaar geweest, maar 2021 wordt een jaar van hoop. 

Juist in deze tijd van de tweede lockdown, willen wij jullie een heel gezond, liefdevol en gelukkig nieuwjaar wensen. Hopelijk kunnen wij weer snel terug naar het oude normaal.

Gelukkig nieuwjaar! 

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!