Gesloten deuren

Gisteravond heeft demissionair premier Rutte tijdens de persconferentie aangekondigd dat de huidige lockdown verlengt gaat worden tot en met 02 maart 2021. Er is weinig mogelijk qua versoepelingen, waar wij misschien allemaal stiekem toch zo een beetje naar verlangen. Het zal je dan ook niet verbazen, dat wij voorlopig onze deuren nog even gesloten moeten houden. In ieder geval tot en met 02 maart 2021.

Uiteraard begrijpen wij dat demissionair premier Rutte en het kabinet voor onmogelijke beslissingen staat. Het leven staat letterlijk nog even on hold. Gezondheid voorop. Eenzaamheid neemt nog meer toe. Daarom willen wij iedereen meegeven : denk een beetje aan een ander. Zo komen wij samen deze ontzettend moeilijke tijden door.

Wij missen onze bezoekers, het gezellige praatje.
Hopelijk zien wij elkaar weer snel, in goede gezondheid.
Hou vol.

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!