Praethuys in kerstsfeer

De Goedheiligman is nog maar net weg en heel Nederland veranderd langzaam in kerstsfeer. Zo ook bij ons, want er is hard gewerkt door onze lieve vrijwilligers om onze buurtkamer weer in kerstsfeer te brengen. De gezelligste tijd van het jaar, maar helaas is het ook dit jaar een beetje anders dan we hadden gehoopt. Het Coronavirus heeft weer een behoorlijke impact gehad op de samenleving. Juist daarom zijn wij extra dankbaar voor onze lieve vrijwilligers die zich hard hebben ingezet voor de buurtkamer. We doen er alles aan om het jaar nog zo mooi mogelijk af te sluiten en kijken uit naar volgend jaar met heel veel nieuwe plannen.

 

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!