Plastic for pizza!

Plastic for pizza!
Help mee om Nederland zwerfafvalvrij te maken tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdagochtend 19 maart. Ook in Hoorn kun je je steentje bijdragen tijdens Plastic for Pizza, een initiatief van CleanUp Hoorn. Wandel samen met stadsgenoten vanuit jouw wijk naar het Julianapark en ruim onderweg zwerfafval op. Als dank voor jouw inzet trakteert Slijs je na afloop op een pizzapunt tijdens een feestelijke afsluiting bij hun horecapunt aan het strandje, waarbij ze meteen hun innovatieve, recyclebare pizzadoos introduceren.
Voor wijkbewoners uit het Venenlaankwartier is Praethuys ’t Slot het startpunt.

Aanmelden kan via deze link! 

Word vrijwilliger

Werk jij graag met mensen en wil jij graag een steentje bijdragen voor onze wijk?.
Bekijk hier alle vacatures.