Diner&Co

Gisteren is er weer volop genoten van een maaltijd van diner&co. Met speciale dank aan onze nieuwe kok, Jeroen! Diner&co is sinds november een groot succes en dat willen wij graag uitbreiden. Daarom zijn we hard op zoek naar nog meer vrijwilligers die net zo enthousiast zijn dan wij!

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging en lijkt het je leuk om een gezellige groep buurtbewoners een onvergetelijke avond te bezorgen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je kunt ondersteunen met het uitserveren van de maaltijden, het inschenken van dranken, maar je kunt ook bij ons als kok aan de slag!

Elke woensdagavond (per 14 dagen) is er een eettafel vanaf 16:00 – 20:00 uur. De gasten schuiven tussen 17:00 en 17:30 uur aan tafel. Ben je enthousiast of wil je graag even komen sfeerproeven? Laat het ons dan weten via info@praethuyshoorn.nl

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!