Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Tijdens vijf bijeenkomsten vertellen mensen aan elkaar stukjes van hun levensverhaal. Om stil te staan bij zoiets vanzelfsprekends als je eigen leven, maar ook om jezelf en elkaar beter te leren kennen.

Onder leiding van een gespreksleider worden aspecten of onderdelen van ieders leven besproken. Te denken valt aan een gesprek over de vraag waar iemands wieg heeft gestaan, hoe iemands jeugd is verlopen of het arbeidzame leven. Wat zijn de verschillen tussen toen en nu en hoe gaan we daarmee om? Vanzelfsprekend is dat wat in de groep plaatsvindt, ook in de groep blijft.

Informatie

Het programma Levensverhalen bestaat uit vijf bijeenkomsten van ongeveer twee uur. Maximaal zes mensen kunnen deelnemen. De bijeenkomsten zijn gratis, koffie en thee zijn voor eigen rekening. De bijeenkomsten zijn op dinsdag 8, 15, 22 en 29 maart en 5 april. Aanvang 14:00 uur. De organisatie van deze middagen is in handen van Diaconaal Platform Binnenste Buiten. Aanmelden kan bij Marian Kamp via telefoonnummer 06 15354785.

Dag
dinsdag 22 maart (elke Van 2022-03-08 tot 2022-04-06, dinsdag wekelijks)
Tijd
14:00 - 16:00 uur
Kosten
Gratis

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!