Op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw activiteit of cursus? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je kunt een ruimte bij ons huren voor een schappelijk tarief. Je kunt van maandag t/m zaterdag van 10 tot 12 bij ons binnenlopen om sfeer te proeven.

Stichting Praethuys ’t Slot wil mag niet concurrerend zijn ten opzichte van wijkcentra of horecagelegenheden. Heb je specifieke vragen of wil je reserveren? Neem dan gerust contact met ons op!

Voorwaarden

Wij verhuren per dagdeel (4 uur), ook als de duur van de activiteit korter is. Het is ook mogelijk om extra uren bij te huren. Dit doen wij omdat wij zoveel mogelijk aansluitend proberen in te plannen. De dagdelen zijn als volgt opgebouwd :

Dagdeel 1 | 08:00 – 12:00 uur
Dagdeel 2 | 13:00 – 17:00 uur
Dagdeel 3 | 18:00 – 22:00 uur

Huisregels

Iedereen is welkom bij ons in de buurtkamer, waar je je thuis mag voelen. Je kunt bij ons een ruimte huren voor een activiteit, cursus of bijvoorbeeld een verjaardag. Om het leefbaar te houden hebben wij een aantal huisregels opgesteld.

Klik hier voor de huisregels

Word vrijwilliger

Vindt je het leuk om een activiteit te geven, of wil je ons op een andere manier helpen om eenzaamheid te verminderen? Neem dan gerust contact met ons op!